Sitelerinizin yükselişine katkı sağlamak adına tanıtım yazısı kullanıyor musunuz ?
A Aronfabia Bir seni böyle sevdim ben ♥ Katılım 26 May 2015 Mesajlar 148 Puanları 18 25 Kas 2017 #1 Sitelerinizin yükselişine katkı sağlamak adına tanıtım yazısı kullanıyor musunuz ?
B BakalimBilelim Üyecik Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1 Puanları 3 Konum Tunceli 9 Ocak 2018 #2 Merhabalar, elbette ki... Nitekim site yükselişini en organik ve en kaliteli şekilde sağlamanın yolu tanıtım yazılarıdır.
Merhabalar, elbette ki... Nitekim site yükselişini en organik ve en kaliteli şekilde sağlamanın yolu tanıtım yazılarıdır.
B bumba Üyecik Katılım 21 Eyl 2008 Mesajlar 26 Puanları 1 15 Ocak 2018 #3 Tanıtım yazılarını çok dikkatli kullanmak gerekir. Doğal olmayan şekilde gelen linkler siteye ciddi anlamda zarar veriyor
Tanıtım yazılarını çok dikkatli kullanmak gerekir. Doğal olmayan şekilde gelen linkler siteye ciddi anlamda zarar veriyor
gamelear Üyecik Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 11 Puanları 3 Konum İzmir 21 Şub 2018 #4 doğru tanıtım yazıları sitenizi yükseltir ama bilinçsiz tanıtım yazısı sitenizde ters etki yaratabilir.
doğru tanıtım yazıları sitenizi yükseltir ama bilinçsiz tanıtım yazısı sitenizde ters etki yaratabilir.