Tasarımı konusunda söyledim ben okudunmuHayır en iyisi değil. 6 sene evvelin teknolojisi. Nasıl en iyi olsun. Sende!
Tasarımı konusunda söyledim ben okudunmuHayır en iyisi değil. 6 sene evvelin teknolojisi. Nasıl en iyi olsun. Sende!
Hayır. :")Tasarımı konusunda söyledim ben okudunmu![]()
belli oluyor dostumHayır. :")
Evet.belli oluyor dostum![]()
usta ben se almayacak diye biliyordumZati normal olan o. Alıyor mu alıyor. Elbette. Elbette. Lakin benim cevap verdiğim söyleminiz şimdi dediğinizden çok farklı.
bence Xiaomi Mi9t tasarımı daha güzelEvet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence X tasarımi daha güzel.
O ne demek? Ne demek istiyorsunuz?sheeple tayfası için boyut öneml amaçlarını düşününce normal tabi...![]()
restoran, kafe v.s.e yerlerde masada duran şeylere bak anlarsın + 2. amaç için o saklı gerçeklerden olduğundan acil servistekiler dışında gören olmaz...O ne demek? Ne demek istiyorsunuz?
Türkçesi yok mu? "Sheeple" nedir?restoran, kafe v.s.e yerlerde masada duran şeylere bak anlarsın + 2. amaç için o saklı gerçeklerden olduğundan acil servistekiler dışında gören olmaz...![]()
Türkçesi koyun demekTürkçesi yok mu? "Sheeple" nedir?
iki kelime apple markası ve koyun apple koyunu demek...Türkçesi yok mu? "Sheeple" nedir?
Applecılara koyun mu diyorsunuz? Neden?iki kelime apple markası ve koyun apple koyunu demek...
her koşulda apple tarafından güdüldüklerinden neden olacak... sheeple ordusu kolay yetişmiyor...Applecılara koyun mu diyorsunuz? Neden?
İzah eder misiniz?her koşulda apple tarafından güdüldüklerinden neden olacak... sheeple ordusu kolay yetişmiyor...