İlk önce şunu belirtmek isterim kullanıcı olarak kimseyi övmek yada yalakalık yapmam ve prim yaptırmam.
Aldığım test de olsa yayının çözünürlük bitrate geçiş hızı çeşitliliği ve verdiği kanalların stabil çalışıp çalışmadığına bakarım. Çoğu firma maç zamanı kendine güvenip test bile vermezken trion denen yerden test aldım ve haklı olarak adamlar maçta 30 dk açık tutuyor bizde beleşçi çok olduğu için

hızım 30mps civarında yayını vlcye vurup saniye başına oynatma karesine bakınca 15.000 olduğunu gördüm evet bu uydu yayını ile aynı kare hızında ve öyle 3-5mps ile izleyemezsiniz bu yayını diğer firma yani mgold yayını 2.500-3.000 bitrate gösterdi ve görüntüde bariz çok bariz fark var.yani değerleri düşürüp görüntüden çalmıyor adam benim kalitem bu hızın da iyi olacak diyor
Gelelim 2. Konuya adamlar WhatsApp grubu kurmuş anında destek var ve ilk defa bir iptvde gördüğüm multi sub filmler var hangi dilde izlersen izle ister dublaj ister altyazı ve film isteği yap en geç 3 saat sonra sisteme düşüyor
Adamlar genelde yurt dışına satış yapıyor neden Türkiyenin İnternetini biliyorlar ve Türk insanını

Ama Türkiye için de h265-1080p-720p ve 480p çözünürlük mevcut
Bu yorumu yazan arkadaş kimse sallamış yada şöyle diyeyim ben gruptayım adım da Tarık arkadaş yazsın adını kim olduğunu söylesin de çamur at izi kalsın olmasın
Bu arada derbiler dahil bir defa bile sorun olmadı ama hız önemli gidipte hızım 5-6mps yayın berbat dersen kusura bakma da sen ilk önce İnterneti yükselt paraya kıy ve son olarak mgold hakkındaki kendi müşterilerinin grupta yazdıklarını dilerseniz resim ile belgelerim burada paylaşım yaparım