Yukarda da yazmıştım rahat 3 hafta kullanıyorum mpremium IPTV (eski adı mgold Muş) memnunum 1 kez kanallar gitti geri geldiArkadaslar tavsiyeniz nedir ?
Bulut alt yapisi kullanan iptv var mi ?
Mgold , şuan Mpremium adıyla gayet iyi gidiyorMgold patlamıştı, bugün itibariyle bixspor yani atlas iptv de patladı daha almam.
Boşversene,Mgold , şuan Mpremium adıyla gayet iyi gidiyor
Ben giriyorum çokça stabil uygulama , site ve m3u linkiBoşversene,
kullanıcı ad şifre ile giremedikten sonra..
Patlayana kadar...Ben giriyorum çokça stabil uygulama , site ve m3u linki
Eee yaniPatlayana kadar...
Bende uhd 50 fps bitrate değeri yüksek yayın satışı yapan firma arıyorum.Ya arkadaşım bu konuda 12 aylık 300 TL firma önerisi yapıyorsunuz . O kadar parayı vereceksem bütün maç ve belgeseller dahil listeyi komple gerçek UHD isterim. Ama gerçek UHD çünkü playerdan bakıyorsun 1080p felan yazıyor görüntü çamur gibi anlamadım gitti. Ve bu paraya sağlam sayıda kanallar olmalı sadece tr ve bir iki belgesel ile kusura bakmayın hayırdır derler adama. 300 TL isteyen bir beyfendi hiç test vermiyormuş diğeri de bilgisayar için vermiyormuş hafif atarlı bir arkadaş.
Ben de firma arıyorum çoğu atarlı, kanserli, tehditli bu yaştan sonra abidik kubidik bir şey için dert sahibi olmanızı tavsiye etmem.
Ben şahsen bir ekip ile çalışan daha profesyonel firmalara bakınıyorum.. Malum olaydan sonra bazıları halen tam performansa geçemedi yada TR satışı yok veya pahalı.
illegal in profesyoneli olmaz.Ya arkadaşım bu konuda 12 aylık 300 TL firma önerisi yapıyorsunuz . O kadar parayı vereceksem bütün maç ve belgeseller dahil listeyi komple gerçek UHD isterim. Ama gerçek UHD çünkü playerdan bakıyorsun 1080p felan yazıyor görüntü çamur gibi anlamadım gitti. Ve bu paraya sağlam sayıda kanallar olmalı sadece tr ve bir iki belgesel ile kusura bakmayın hayırdır derler adama. 300 TL isteyen bir beyfendi hiç test vermiyormuş diğeri de bilgisayar için vermiyormuş hafif atarlı bir arkadaş.
Ben de firma arıyorum çoğu atarlı, kanserli, tehditli bu yaştan sonra abidik kubidik bir şey için dert sahibi olmanızı tavsiye etmem.
Ben şahsen bir ekip ile çalışan daha profesyonel firmalara bakınıyorum.. Malum olaydan sonra bazıları halen tam performansa geçemedi yada TR satışı yok veya pahalı.
illegal in profesyoneli olmaz.