Redmi 4 öneririm.Arkadaşlar 970 liraya K6 Note buldum daha fazla bütçem yok. Sizce almalı mıyım?
7 sorunlu mu ki?Al dostum şu an o telefondan yazıyorum sana. Al hatta benim yaptığım gibi Gold modelini de alma git siyah al 950 lira ver.
Sana tek bir tavsiyem var Android 7 güncellemesini yapma. Bırak 6'da kalsın. 8 gelince güncellersin. "Android 6 yüklü iken" sana açıkça söylüyorum ben böyle hızlı telefon görmedim..
Hocam aldım fakat bir süre foruma giremedim senin dediğin gibi android 7 ye geçtim keşke geçmeseydim fakat sıkıntı değil yinede memnunum telefondan alacak arkadaş varsa alsın 2 hafta oldu baya iyi.Al dostum şu an o telefondan yazıyorum sana. Al hatta benim yaptığım gibi Gold modelini de alma git siyah al 950 lira ver.
Sana tek bir tavsiyem var Android 7 güncellemesini yapma. Bırak 6'da kalsın. 8 gelince güncellersin. "Android 6 yüklü iken" sana açıkça söylüyorum ben böyle hızlı telefon görmedim..
Hocam Kasım gibi Android Oreo güncellemesi gelecek önce indiren diğerine haber versin buradan da ona göre yüklerizHocam aldım fakat bir süre foruma giremedim senin dediğin gibi android 7 ye geçtim keşke geçmeseydim fakat sıkıntı değil yinede memnunum telefondan alacak arkadaş varsa alsın 2 hafta oldu baya iyi.