Localde joomla sorunu

Şu anda konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Ziyaretçi & Botlar: 0)


Usui Takumi

Profesör
Katılım
10 Tem 2011
Mesajlar
2,459
Puanları
38
Localhosta jomla kurduğum zaman şu hataları alıyorum kurulum aşamasında sorun yok kurduktan sonra böyle sayfanın yarısını kaplıyo bu hata yazıları

Static function JDatabase::test() should not be abstract in C:\xampp\htdocs\program\libraries\joomla\database\database.php on line 350
Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\program\libraries\joomla\cache\cache.php on line 394
Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\program\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396
 

dadaist

Profesör
Katılım
18 Eyl 2010
Mesajlar
1,641
Puanları
38
yeni sürümlerden birini yüklüyorsan local'de sorun yaşatabilir. line 350 - 394 ve 396 'da hatanın ne olduğu bellidir zaten. cache.php' ye bak.
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Eki 2008
Mesajlar
6,386
Puanları
63
Konum
İstanbul
C:\xampp\htdocs\program\libraries\joomla\cache\ klasörünün izinlerini kontrol et (everyone olarak full izin ver)
 

Usui Takumi

Profesör
Katılım
10 Tem 2011
Mesajlar
2,459
Puanları
38
bişey soracam kod düzenlerken genelkde wordpad kullanıyom x. satırı bulmak içinde en baştan aşağı ok tuşuyla birer birer sayıyom komik bi durum ama bunun kısa bi yolu yok mu
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Eki 2008
Mesajlar
6,386
Puanları
63
Konum
İstanbul
bişey soracam kod düzenlerken genelkde wordpad kullanıyom x. satırı bulmak içinde en baştan aşağı ok tuşuyla birer birer sayıyom komik bi durum ama bunun kısa bi yolu yok mu
notepad'da ctrl +g ile gidebiliyorsun ama selenaybaby'nin önerdiği gibi notepad kullanman daha iyi olur.
 
Üst
stat counter