Usui Takumi
Profesör
Claymore un mangasını okuyun. Animesinin son 4 bölümü filler.
Manga okumak biraz sıkıyor ya kitap şeklinde elimde olsa neyse de böyle internette okumak hele daha zevksiz oluyor ama o son kısmıyla alakalı mangada olanları yazmışlardı okudum mangaya bağlı kalsalar daha güzel olurmuşClaymore un mangasını okuyun. Animesinin son 4 bölümü filler.
ben hdoujinle indirip cd display ex ile okuyorum. Hdoujin o kadar güzel bir program ki linki şu şekilde atmanız bile yeterli oluyor. Türkçe manga sitelerini de destekliyor program ve günlük 25 adete kadar manga indirme hakkı veriyor free sürümde bile.Manga okumak biraz sıkıyor ya kitap şeklinde elimde olsa neyse de böyle internette okumak hele daha zevksiz oluyor ama o son kısmıyla alakalı mangada olanları yazmışlardı okudum mangaya bağlı kalsalar daha güzel olurmuş![]()
Aynen güzel animedir izlememiş olanlar kaçırmasın bunudaNanatsu no Taizai 'yi tavsiye ederim
Başladım bile ilgimi çektiQuanzhi Gaoshou 'nun 2.ci sezonu geliyormuş 4-5 gün içerisinde sevenlerine duyurulur.
Sao ,log horizon ve overlord gibi animelere benzemekle beraber '' oyun '' konusunu e sporcular ve e spor şirketleri üzerinden ele alması bu seriyi diğer serilerden ayıran noktası. Özellikle çizimlerinin kaliteli olması , yapımcı firmanın tencent olması ve çince seslendirmesi ile diğer animelerden farklı bir tat bırakmıştı. İzlemeyenlere şu 4-5 günde serinin ilk sezonunu izleyip günceli yakalamalarını tavsiye ederim.
Dr Stone ile The Rising of Shield Hero'yu bitirdimEn iyi Anime Tavsiyeleri
Başlıktan da anlaşıldığı gibi Şu Anda İzlediğiniz, İzlemeyi Düşündüğünüz, En Son İzlediğiniz Anime yi yada eni anime filmini buraya yazabilirsiniz. Siftah Benden
![]()
![]()
Black Rock Shooter 8/10 Verdim.
mirai nikki güzel , ilk bölümlerde güzel bağlıyor izleyiciyi ama ben son 2-3 bölümünü izlerken sıkıldığımı hatırlıyorum.Dr Stone ile The Rising of Shield Hero'yu bitirdim
Şuanda Mirai Nikki'ye başladım bakalım övdükleri kadar güzel mi ?
bu arada bu üçü arasından benim favorim The Rising of Shield Hero oldu
şuanda 4.bölümdeyim bitirmeme sadece 22 bölüm kaldımirai nikki güzel , ilk bölümlerde güzel bağlıyor izleyiciyi ama ben son 2-3 bölümünü izlerken sıkıldığımı hatırlıyorum.
Çok az kalmış yarıya gelmişsinizşuanda 4.bölümdeyim bitirmeme sadece 22 bölüm kaldı
yeni başladım mübarekÇok az kalmış yarıya gelmişsiniz![]()